tip

Om mig

Mit navn er Esben Rasmussen og jeg er en webnørd fra 1983 og bruger dette website som min personlige blog… Min evigt dårlige samvittig er, at jeg aldrig har fået færdiggjort dette website i forhold til at kunne booke  mine konsulentservices.

Siden november 2015 har jeg arbejdet hos Kamstrup med at sikre at der er styr på den internationale SEO og tracking (Google Analytics og Tag Manager) i CMS’et Sitecore. Det involverer både analyse og hands-on arbejde samt en masse kravspecs og projektledelse, når der skal udvikles nye elementer til hjemmesiden hos den eksterne leverandør.

Før Kamstrup var jeg ansat hos Waoo! som koordinator af online marketing samt marketing via deres IPTV produkt. Jobbet inkluderede bl.a. SEO, kontakt til eksterne leverandørerer inden for SEO, AdWords og programmering, web analytics, ROI-beregning af bl.a. webprojekter, BI via værktøjet Qlikview, QA samt spec’ing af bannerværktøj, bannerplanlægning, -produktion og -effektuering på TV portalen samt sociale medier. Du er velkommen til at læse hele mit CV.

Ved siden af mit daglige job, hjælper jeg i det små andre virksomheder med at få forbedret deres Google Analytics typisk via Google Tag Manager, samt SEO – typisk på den tekniske side.

Som privatperson er jeg gift og far til skøn datter på 11 år. Jeg sætter jeg pris på en god film i biffen eller en god koncert – hvor musikgenren gerne må hedde noget med “metal”.

Har du spørgsmål eller forslag til indhold på mit website, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Ønsker du at blive opdateret, når jeg kommer med flere guldkorn – eller bare rabler løs, kan du fange mig på både LinkedIn, Twitter eller Google+.